MEEST ACTUEEL

VAKANTIEROOSTER

 

Het team van de Toermalijn

ONDERBOUW 2017-2018
           
GROEP 1/2A        Juf Ans Donker   ma-di-wo-do-vr           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 1/2B   Juf Mirjam Stienstra ma-di-wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 1/2C   Juf Ada Verdonk                       ma-di-wo-do-vr   a.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 3A   Juf Marja Rietveld-Oudejans ma-di-wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Pauline van Kessel do-vr   pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 3B   Juf Jo-Anne Humble  ma-di   j.humbleDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Fia Drabbe wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
MIDDENBOUW 2017-2018
           
GROEP 4A   Juf Helga Korfage-Buse ma-di-wo-vr   h.korfageDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Meester Peter Euwijk do   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GROEP 4B   Juf Maaike Terwijn ma-di-wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Karin Kistemaker do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 5A   Juf Denise de Boer ma-di-wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 5B   Juf Monique van Zuijlen ma-vr   m.vanzuijlenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Karin Kaandorp di-wo-do   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
BOVENBOUW 2017-2018
           
GROEP 6A   Meester Peter Euwijk ma-di   p.euwijk@cpowDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Suzanne Boor-de Boer     wo-do-vr   s.boorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 6B   Mirjam Pietersma ma-di-woe-do   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Wendy Kras-Kroes  wo-do    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
           
GROEP 7A   Juf Annemarie van Schip ma-di-wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 7B   Juf Rozelie Bond ma-di-wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 8A   Juf Henriëtte ter Heide ma-di-wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Anita van der Helm do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
GROEP 8B   Juf Linda Nieuweboer ma-di-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Juf Anita van der Helm  wo    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
           
DIRECTIE 2017-2018
           
Directeur     Lucie Vos  ma-di-wo-do-vr   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
           
ONDERSTEUNINGSTEAM 2017-2018
           
IB   Monique Leemeijer di-wo en 1 dag n.t.b.   m.leemeijerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IB   Irene Kop ma-di-wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bouwcoördinator gr.3-4          
Bouwcoördinator gr.5-8          
Bouwcoördinator gr.5-8          
Gedragcoördinator   Monique Leemeijer     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekencoördinator       Anita vd Helm di om de week   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ICT   Linda Nieuweboer wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RT   Thera Bartelson di ochtend-wo   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Administratie   Monique Berkhout do   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.